T. 06 16125699 II info@aanrechtbladenspecialist.nl adres:

T. 06 16125699 II info@aanrechtbladenspecialist.nl

Mulderspark 14, 9351 NR, Leek

cropped Logo DZK werkbladen Aanrechtbladen specialist

De voordelen van een composiet aanrechtblad

Voordat je naar de winkel toe gaat en een aanrechtblad koopt op basis van uiterlijk, deelt de Aanrechtbladen Specialist graag meer informatie over alle soorten materiaal van aanrechtbladen. In dit artikel staan we dan ook stil bij de voordelen van een composiet aanrechtblad. Hierdoor heb je als consument een goed beeld van welk type aanrechtblad het beste bij jou en de nieuwe keuken past.

Een composiet aanrechtbladDiresco aanrechtblad van de aanrechtbladenspecialist - Composiet aanrechtblad Diresco

Er is een zeer fundamentele reden waarom mensen een composiet aanrechtblad verkiezen boven andere alternatieven. Ondanks de opkomst van synthetische materialen en productiemethoden aan de lopende band, is er een inherente voorkeur voor natuurlijke opties. Werkbladen van natuursteen zoals graniet of marmer zijn alsof je een beetje van buiten in je dagelijks leven opneemt.

De voordelen van een composiet aanrechtblad

Om een goed beeld te geven of een composiet aanrechtblad de beste keus voor jou is, delen we de belangrijkste voordelen van een composiet aanrechtblad.

1. Duurzaam

Natuursteen heeft een reputatie opgebouwd als een van de meest veerkrachtige keukenbladen. Van hoge impact tot gemorste chemicaliën, natuurstenen aanrechtbladen zijn bijna immuun voor dagelijkse onderhoudsuitdagingen. Zelfs met weinig zorg, ze verouderen vrij goed. Dit is de beste keuze als er een patroon van nalatige behandeling in de keuken. Composiet aanrechtbladen hebben een indrukwekkende duurzaamheid en draagkracht. Net als de meeste grondstoffen gewonnen uit de buik van onze planeet, kunnen natuurstenen enigszins duur zijn. Een natuurstenen aanrechtblad betekent dat je een statement maakt, waarmee je duidelijk aangeeft dat je gelooft in het kopen van het beste.

2. Meerwaarde voor je woning

Makelaars hebben een publiek geheim: huizen met natuurstenen werkbladen worden boven hun marktwaarde geprijsd. De reden is eenvoudig te begrijpen, want natuursteen wordt geassocieerd met weelde. De kleurovergangen en natuurlijke strepen in natuursteen gaan een leven lang mee. Zelfs bij krassen kunnen natuurstenen platen gemakkelijk opnieuw worden gepolijst en perfect worden gerepareerd.

3. Goede prijs kwaliteit verhouding

Composiet werkbladen repliceren bijna de taaiheid geassocieerd met natuursteen opties, maar tegen een ongelooflijk lagere kosten. Met behulp van slimmere productieprocessen, verschillende soorten composieten en harsen, worden composiet werkbladen geproduceerd in een enorm prijsbereik. Je kunt kiezen voor de luxe, glanzende composiet werkbladen, of de standaard variant die niet beter presteert dan natuursteen werkbladen, maar er dicht bij in de buurt komt.

4. Bestand tegen hitte en vlekken

Composiet werkbladen zijn indrukwekkend bestand tegen hitte en vlekken. Hun sterkte is echter niet vergelijkbaar met die van natuursteen, maar komt wel heel dicht in de buurt. Indien goed onderhouden, kunnen ze voor een zeer lange tijd in een huishouden meegaan als een van de beste keukenbladen op de markt.

5. Ecologische keuze

In tegenstelling tot graniet en andere natuurstenen die eeuwen nodig hebben om vorm te krijgen onder de aardkorst, worden composietbladen vervaardigd volgens de marktvraag. Dit betekent ook het gebruik van milieuvriendelijke harsen en gerecycleerde materialen waardoor ze een betere ecologische keuze zijn.

Composiet aanrechtblad op maat kopen

Wanneer je op zoek bent naar een composiet aanrechtblad op maat, kun je het beste expert advies aanvragen. De Aanrechtbladen Specialist helpt je graag verder met het vinden van een keramisch aanrechtblad dat bij jou past. Neem contact met ons op of bezoek onze showroom voor vrijblijvend advies.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *