T. 06 16125699 II info@aanrechtbladenspecialist.nl adres:

T. 06 16125699 II info@aanrechtbladenspecialist.nl

Mulderspark 14, 9351 NR, Leek

cropped Logo DZK werkbladen Aanrechtbladen specialist

Voordelen van een Dekton keukenblad

Bij het kopen van een nieuw aanrechtblad heb je de keuze uit een groot aanbod aan soorten keuken- en werkbladen. Dit maakt het lastig om een aanrechtblad te kiezen dat het beste bij jouw voorkeur past. Daarom deelt de Aanrechtbladen Specialist in dit artikel de voordelen van een Dekton keukenblad. Hierdoor weet je direct of dit type materiaal het beste voor jouw (nieuwe) keuken is.

Keramiek Dekton aanrechtblad dekton kitchen kreta - voordelen Keramiek aanrechtblad

Dekton aanrechtbladen is op dit moment een van de meest aangevraagde keukenbladen. Dekton keramiek is een compact materiaal dat bestendig is voor keuken werkbladen, outdoor werkbladen en badkamer werkbladen. Het is een mix van grondstoffen, waaronder; glas, porselein en kwarts. Dekton word gemaakt onder hoge druk. Het is een samengeperst materiaal wat later gesmolten wordt en in de over wordt afgebakken. Dit proces maakt een water en zuur bestendig materiaal. Geen enkele vloeistof kan door dit materiaal heen. Naast de waterbestendige functie van dit materiaal is het ook extreem krasbestendig. Keukengerei zal een keramiek Dekton aanrechtblad niet beschadigen.

De Voordelen Van Een Dekton Aanrechtblad

Om een goed beeld te geven of een Dekton aanrechtblad de beste keus voor jou is, delen we de belangrijkste voordelen van een Dekton keukenblad.

1. Erg duurzaam

Dekton werkbladen zijn enorm duurzaam. Dekton is namelijk gemaakt van van grondstoffen, waaronder; glas, porselein en kwarts. Doordat het aanrechtblad onder zware druk gemaakt wordt, kan het tegen een stootje en zal het niet verkleuren door bijvoorbeeld etensresten of producten.

2. Bestand tegen warmte

Niet alle aanrechtbladen zijn bestand tegen warmte, maar een Dekton aanrechtblad zal nooit warm worden. Je kunt dus gerust hete pannen op het aanrecht zetten. Hierdoor is een Dekton aanrechtblad uiterlijk geschikt voor een gezin met jonge kinderen.

3. Eenvoudig schoon te maken

Omdat een Dekton keukenblad bestaat uit een en al homogeen materiaal is het eenvoudig schoon te maken en heeft het maar weinig onderhoud nodig.

4. Groot aanbod

en Dekton keukenblad geeft een luxe uitstraling aan jou keuken door het mooi- en strakke design. Er zijn dan ook vele variatie aanrechtbladen mogelijk, zodat je altijd een Dekton aanrechtblad hebt die volledig aan alle wensen voldoet. Wij bieden een ruim aanbod van kleuren en patronen voor een Dekton keramiek aanrechtblad.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *