T. 06 16125699 II info@aanrechtbladenspecialist.nl adres:

T. 06 16125699 II info@aanrechtbladenspecialist.nl

Mulderspark 14, 9351 NR, Leek

cropped Logo DZK werkbladen Aanrechtbladen specialist

Over ons

We hebben onze onderneming opgericht met één doel voor ogen: het produceren van werkbladen waar de ambachtelijke perfectie van afstraalt.

aanrechtbladen op maat

Over Aanrechtbladen Specialist

Wij zijn een werkbladen producent met meer dan een halve eeuw aan ervaring en expertise in huis. 

De Aanrechtbladen specialist maakt keuken bladen, tafel bladen en wastafel elementen van Keramiek en Composiet. Ook leveren wij de spoelbakken en kranen. Wand bekleding behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Wij zijn een familiebedrijf waar meer dan een halve eeuw vakmanschap samen komt.
U kunt in onze werkbladen showroom bij de fabriek uw materiaal en kleur aanrechtblad kiezen. Ikea frontmateriaal is aanwezig.

En u kunt ook een kijkje nemen in ons productieproces. Zo kunt u zelf zien hoe onze hoogwaardige kwaliteitsproducten worden gemaakt. Daar kunnen we rustig uw wensen doornemen en afspraken maken over inmeten en levering. Met een levertijd van 2 a 3 weken. Indien kleur voorradig is levering van de werkbladen binnen 1 week mogelijk. Maak een afspraak via telefoonnummer 0594 785 897 en/of vraag hieronder alvast een offerte aan.

Zodra onze samenwerking van start gaat, zult u al snel het verschil zien dat de Aanrechtbladen Specialist maakt. Onze bekwame vakmensen laten niets aan het toeval over totdat uw order naar tevredenheid is voltooid. En dat doen we flexibel en snel.

Showroom aan fabriek

In hetzelfde gebouw, waar wij uw aanrecht blad, tafel blad, wastafel of de bekleding voor uw wand maken, kunt u het Keramiek of Composiet zelf zien en uitkiezen. En u kunt een kijkje nemen in de productie. Dichter bij de bron vindt u het nergens.

Duidelijke afspraken

Wij maken duidelijke afspraken over wat u wel en niet van ons kunt verwachten. Onze verkoopvoorwaarden zijn daarom bewust in heldere en begrijpelijke taal opgesteld.  Wij verkopen naast prachtige producten ook de zekerheid van correcte levering en afhandeling.

Laagste prijzen

Natuurlijk zijn wij goedkoop. Het is logisch dat wij de laagste prijzen kunnen bieden en toch kwaliteit kunnen garanderen. U koop immers direct van ons als producent. Ga gerust vergelijken.

Merken waar wij met trots mee samenwerken