T. 06 16125699 II info@aanrechtbladenspecialist.nl adres:

T. 06 16125699 II info@aanrechtbladenspecialist.nl

Mulderspark 14, 9351 NR, Leek

cropped Logo DZK werkbladen Aanrechtbladen specialist

Dekton

dekton kitchen kreta - voordelen Keramiek aanrechtblad op maat gemaakte keukenblad
dekton logo

Keramiek Dekton

Dekton keramiek is een compact materiaal dat bestendig is voor keuken werkbladen, outdoor werkbladen en badkamer werkbladen. Het is een mix van grondstoffen, waaronder; glas, porselein en kwarts. Keramiek Dekton word gemaakt onder hoge druk. Het is een samengeperst materiaal wat later gesmolten wordt en in de over word afgebakken. Dit proces maakt een water en zuur bestendig materiaal. Geen enkele vloeistof kan door dit materiaal heen. Naast de waterbestendige functie van dit materiaal is het ook extreem krasbestendig. Keukengerei zal uw keukenblad niet krassen.

Omdat het bestaat uit een en al homogeen materiaal is het eenvoudig schoon te maken en heeft het maar weinig onderhoud nodig. Een dekton aanrechtblad is bestand tegen hoge temperaturen. U kunt dus gerust uw hete pannen op het aanrecht zetten. Een Dekton keukenblad geeft een luxe uitstraling aan jou keuken door het mooi- en strakke design. Wij bieden een ruim aanbod van kleuren en patronen voor een keramiek aanrechtblad.

Wij hebben een trotse samenwerking met Consentino.

Stel je eigen blad samen

Via ons offerte systeem dien je eenvoudig een aanvraag in. Kom je liever bij ons langs? Bel ons gerust voor een afspraak