T. 06 16125699 II info@aanrechtbladenspecialist.nl adres:

T. 06 16125699 II info@aanrechtbladenspecialist.nl

Mulderspark 14, 9351 NR, Leek

cropped Logo DZK werkbladen Aanrechtbladen specialist

Neolith

Neolith keukenblad - keramisch keukenblad op maat
Neolith

Keramiek Neolith

Neolith is een materiaalsoort die gecreëerd word door een special proces, ook wel sinteren genoemd. Het is een technologisch en revolutionair productieproces. 52% van dit materiaal bestaat uit gerecycelde materialen. Het is een natuurlijk materiaal dat bestand is tegen zonlicht. Dat is het ideale van dit materiaal. Naast de natuurlijke uitstraling en inhoud verkleurd het niet in de zon.

Het is een hard materiaal dat bestand is tegen krassen. Het is niet snel beschadigd en makkelijk in onderhoud. Door het unieke productieproces is het bestand tegen water, vlekkende vloeistoffen en bovenal, chemische schoonmaakmiddelen.

Een keramiek Neolith keukenblad is de ideale keuze voor elke keuken dus! Het materiaal heeft een lange levensduur. Het kan gebruikt worden voor in de keuken, muurbekleding, badkamer elementen en als tegels voor zowel binnen als buiten. Het is verkrijgbaar in verschillende diktes, tinten en patronen.  

Wij werken met trots samen met het bedrijf.

Stel je eigen blad samen

Via ons offerte systeem dien je eenvoudig een aanvraag in. Kom je liever bij ons langs? Bel ons gerust voor een afspraak