T. 06 16125699 II info@aanrechtbladenspecialist.nl adres:

T. 06 16125699 II info@aanrechtbladenspecialist.nl

Mulderspark 14, 9351 NR, Leek

cropped Logo DZK werkbladen Aanrechtbladen specialist

Hoe kies ik het beste keukenblad?

Hoe kies je het beste keukenblad? En waar moet je op letten bij jou keuze? Wij hebben hieronder onze tips op een rijtje gezet!

Een werkblad kiezen

Het meest gebruikte onderdeel van jou keuken is misschien wel het keukenblad, ook wel werkblad of aanrechtblad genoemd. Het is de eyecatcher van jou keuken. Het is dus heel belangrijk dat deze precies naar jou smaak is. Keukenbladen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, maten en materialen. Hoe weet je nou welk keukenblad het best staat in jou keuken?

Een keukenblad kiezen is niet gemakkelijk. Het meest gebruikelijke is om naar een showroom te gaan om een aantal keukens in het echt te bekijken. Het is vaak zo dat er klanten bij ons in een showroom komen en al een keukenblad in gedachten hebben. Echter is er zoveel keuze dat het altijd verstandig is om het advies van een professional te krijgen. Ga je voor een standaard ikea keuken of voor een uniek design?

keukenblad

Voor- en nadelen

Elk materiaal heeft zo zijn voor- en nadelen. Zo geeft een composieten werkblad een natuurlijke uitstraling en zorgt het voor een hygiënische keuken. Een keramieken werkblad is duurzaam, krasvast en onderhoudsvriendelijk.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een aanrechtblad? Wij raden je aan om vooraf goed onderzoek te doen naar jou wensen. Daarnaast is het belangrijk dat jou keukenblad volstaat met de hieronder geschreven punten.

  • Praktisch aspect: Een keukenblad moet tegen een stootje kunnen, niet te veel onderhoud vragen en makkelijk schoon te maken zijn.
  • Esthetisch correct: Omdat een keukenblad erg opvalt is het belangrijk dat de uitstraling klopt in het gehele plaatje van jou droomkeuken.
  • Tarief: De prijzen van keukenbladen kunnen erg verschillen. Per materiaal soort veranderd de prijs. Houd hier dus rekening mee.

laminam noir desir

Meer lezen over onze keuken bladen?

Keramiek Neolith

Kermamiek Dekton

Keramiek Laminam

Composiet Diresco

Composiet Silestone

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *