T. 06 16125699 II info@aanrechtbladenspecialist.nl adres:

T. 06 16125699 II info@aanrechtbladenspecialist.nl

Mulderspark 14, 9351 NR, Leek

cropped Logo DZK werkbladen Aanrechtbladen specialist

Keukenblad vervangen? Tips voor een nieuw keukenblad

Is uw keukenblad aan vervanging toe? Veel mensen kiezen voor de optie van een keukenblad vervangen wanneer het keukenblad niet meer mooi is. Met een vervanging van het keukenblad zorgt u ervoor dat u een gloednieuwe keuken krijgt voor een fractie van de prijs van een nieuwe keuken! Bovendien kunt u met een nieuw keukenblad er weer jaren tegenaan!

Waarom het keukenblad vervangen?

keukenblad vervangen

Wanneer u een huis koopt, is de kans groot dat de keuken niet helemaal aan uw wensen voldoet. Als het een oude keuken is, dan is de kans groot dat u voor een nieuwe keuken gaat. Maar wat als de keuken slechts vijf jaar oud is en enkel het aanrechtblad niet bevalt? Dan is een keukenrenovatie de beste oplossing. U kiest dan voor keukenblad vervangen, waardoor uw keuken tegen een fractie van de prijs van een nieuwe keuken weer zo goed als nieuw is.

Een keukenrenovatie is veel goedkoper dan de installatie van een nieuwe keuken. Zeker wanneer het enkel om het vervanging van een keukenblad gaat. We geven u wel enkele tips. Wilt u meer weten over het volledig renoveren van uw keuken? Bekijk dan meer tips van de Aanrechtbladen Specialist.

Tips voor het vervangen van een keukenblad

Wanneer u ervoor kiest om het keukenblad te vervangen, dient u bij meerdere aspecten stil te staan. De Aanrechtbladen Specialist is de specialist in Aanrechtbladen in Noord Nederland en helpt u graag bij het vervangen van uw keukenblad.

1. Leeftijd van uw keuken

Wanneer de huidige keuken een leeftijd van ouder dan twintig jaar heeft, dan is het niet verstandig om alleen het keukenblad te vervangen. Ook de rest van de keuken is dan aan vervanging toe. Wanneer u enkel het keukenblad vervangt, dan zult u over een paar jaar de keukendeurtjes willen aanpakken. In dit geval is het slimmer om direct een nieuwe keuken te plaatsen in plaats van alleen het aanrechtblad te vervangen.

2. Keukenblad materiaal

Houd er rekening mee dat de prijs van het vervangen van het keukenblad afhankelijk is van het soort materiaal dat u kiest. Kiest u voor een kunststof werkblad, dan zal de prijs voor het keukenblad vervangen lager uitvallen dan wanneer u een natuurstenen aanrechtblad aanschaft. Wilt u weten waar u qua prijs rekening mee moet houden? Onze keukenexperts adviseren u graag over de kosten van een keukenblad vervangen.

3. Bijpassende stijl

Wanneer u enkel het keukenblad vervangt, is het belangrijk dat de keukendeurtjes en het nieuwe keukenblad matchen. Het is daarom verstandig om voorafgaand aan het keukenblad vervangen een foto van de huidige keuken te maken en deze mee te nemen naar de showroom van de Aanrechtbladen Specialist. Een adviseur helpt u bij het kiezen van een nieuw keukenblad.

4. Het oude keukenblad

Wanneer u kiest voor een nieuw keukenblad, dan kunt u het oude keukenblad verkopen of hergebruiken. Wanneer u een mooi natuurstenen aanrechtblad vervangt, biedt deze dan aan, bijvoorbeeld op Marktplaats.nl. Er is vast iemand die het materiaal kan gebruiken en u verdient er op die manier iets mee.

Neolith keukenblad

Meer weten over het vervangen van uw keukenblad?

We begrijpen het als u nog vragen hebt over de aanschaf van een nieuw keukenblad en de dingen die daarbij komen kijken. Eén van onze medewerkers helpt u graag verder. Wilt u meer weten over keukenrenovatie? Maak een afspraak met een adviseur in de showroom van de Aanrechtbladen Specialist. Onze adviseurs hebben vele jaren ervaring en weten alles over keukens. Daardoor kunnen ze u van optimaal advies voorzien.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *