T. 06 16125699 II info@aanrechtbladenspecialist.nl adres:

T. 06 16125699 II info@aanrechtbladenspecialist.nl

Mulderspark 14, 9351 NR, Leek

cropped Logo DZK werkbladen Aanrechtbladen specialist

Betonnen aanrechtblad of een betonlook keukenblad?

Op beton kun je bouwen! In een gezin waar het heerlijk chaotisch aan toe gaat, wil je in je keuken een robuust aanrechtblad dat tegen een stootje kan. Een betonnen aanrechtblad heeft de stoere uitstraling die helemaal past bij je familie en vrienden! Ik wil je graag, uit jarenlange ervaring, vertellen over de belangrijke verschillen tussen een echt betonnen aanrechtblad en de zeer realistische betonlook keukenblad.

Alles wat je moet weten over een beton blad & betonlook keukenblad!

Binnenhuisarchitecten hebben beton ontdekt, ook in de keuken! Beton is een stoer materiaal met de perfecte uitstraling voor in de urban design keuken, moderne keuken en industriële keuken. Het robuuste karakter van de landelijke keuken benadruk je krachtig met een betonnen blad. Doordat er ook vraag was naar andere alternatieven is er later ook het betonlook keukenblad op de markt gebracht. Hierdoor heb je dezelfde sfeer als bij een beton aanrechtblad, maar is het aanrechtblad gemaakt van een fijner materiaal.

Kiezen voor een betonnen keukenblad of voor betonlook

In de praktijk zien we dat betonnen keukenbladen vele nadelen met zich mee brengen. Een aantal nadelen van een beton keukenblad zijn:

 • Beton aanrechtblad is vlek gevoelig.
 • Rondom een kokend-water-kraan krijgt het beton lelijke watervlekken.
 • De randen van een beton keukenblad kunnen bij bijvoorbeeld de spoelbak snel in stukjes afbreken.
 • Een betonnen keukenblad is zwaar en kan niet zomaar vervoerd worden. Wanneer je in een appartement woont, is het beton te zwaar voor de lift en moet er een hijskraan aan de pas komen.

Advies

De Aanrechtbladen Specialist adviseert altijd om te kiezen voor een betonlook keukenblad. Helemaal wanneer je het voornamelijk voor de stijl en sfeer van het keukenblad doet. Er zijn vandaag de dag heel realistische betonlook bladen, waardoor je wel de voordelen maar niet de nadelen hebt van echt beton. Deze prachtige betonlook aanrechtbladen zijn verkrijgbaar in meerdere mooie materialen en in verschillende prijsklassen.

 

Dekton Keukenblad

De meest voorkomende en veel verkochten beton keukenblad is de Dekton keukenblad. Een Dekton beton look aanrechtblad is een nieuw hard materiaal, gemaakt uit een mix van o.a. glas, kwarts en porselein. Een Dekton keukenblad heeft de volgende uitzonderlijke eigenschappen:

 • Zeer onderhoudsvriendelijk en hygiënisch
 • Zeer kras en hittebestendig
 • Vlekbestendig
 • Spoelbak is vrijwel naadloos te integreren
 • Chip en stootgevoelig
 • Duurzaam door de zeer lange levensduur
 • Onbrandbaar

Meer informatie over de aanschaf van een betonlook keukenblad? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk de Dekton keukenblad op onze website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *