T. 06 16125699 II info@aanrechtbladenspecialist.nl adres:

T. 06 16125699 II info@aanrechtbladenspecialist.nl

Mulderspark 14, 9351 NR, Leek

cropped Logo DZK werkbladen Aanrechtbladen specialist

Aanrechtblad met spoelbak

In het aanrechtblad is de spoelbak het meest gebruikte onderdeel in de keuken. Wanneer je een nieuw keukenblad wilt aanschaffen is het mogelijk om je bestaande spoelbak in een aanrechtblad te gebruiken. Natuurlijk kan je ook een nieuwe spoelbak uitzoeken. In dit artikel legt de Aanrechtbladen Specialist alles uit over de beste keuze en de mogelijkheden voor een aanrechtblad met spoelbak.

Spoelbak voor in de keuken

Spoelbakken worden gemaakt van verschillende materialen, kleuren en vormen. De meest voorkomende spoelbakken zijn gemaakt van RVS. De spoelbakken die de Aanrechtbladen Specialist gebruikt staan voor kwaliteit, gebruiksgemak en design en worden geproduceerd uit de beste kwaliteit roestvrijstaal. We hebben een ruime keus aan modellen, vormen (enkele spoelbak, anderhalve of dubbele) en kleuren. Een nieuwe keukentrend is het toevoegen van zwarte accenten. Een zwarte spoelbak brengt mooie contrasten in de keuken en zorgt voor een stoere en luxe uitstraling.

Het kiezen van een aanrechtblad met spoelbak

Of je nu voor een rond of vierkante spoelbak kiest, een belangrijke vraag is of er voldoende ruimte in het keukenblad zit. Een dubbele bak is erg handig, of een extra grote spoelbak wanneer je veel grote pannen hebt. Een anderhalve bak, of enkele bak is een prima keuze als er niet genoeg ruimte is. De huidige spoelbak biedt extra werkruimte en kunnen je helpen met het besparen van water. Een duurzame spoelbak is kras- en vlekbestendig en is bestand tegen hoge temperaturen.

Inbouw spoelbak kiezen

Bij het inbouwen van een spoelbak in het werkblad is het belangrijk de juiste inbouwmethode te kiezen. Een goede spoelbak sluit perfect aan op het aanrechtblad, waardoor je geen last hebt van opstaande randen. Het water veeg je dan eenvoudig van het aanrecht de bak in. De spoelbak kan op het werkblad worden gebouwd, in het keukenblad worden gebouwd of onder het werkblad gemonteerd worden.

 

Wil je meer advies voor het vinden van de juiste spoelbak voor jouw aanrechtblad? Neem dan vrijblijvend contact met de Aanrechtbladen Specialist op en wij helpen u graag verder met het kiezen van een aanrechtblad met spoelbak die aan al jouw wensen voldoet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *