T. 06 16125699 II info@aanrechtbladenspecialist.nl adres:

T. 06 16125699 II info@aanrechtbladenspecialist.nl

Mulderspark 14, 9351 NR, Leek

cropped Logo DZK werkbladen Aanrechtbladen specialist

Keukenblad op maat

Een keukenblad is allesbepalend voor de uitstraling van jouw keuken. Maar dat niet alleen. Buiten dat een keukenblad moet aansluiten bij jouw stijlwensen, worden ook je eisen op het gebied van functionaliteit meegenomen. Om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe keukenblad op al deze punten scoort, kies je voor een keukenblad op maat.

In dit artikel legt de Aanrechtbladen Specialist alles uit over het kiezen voor een keukenblad op maat.

Voor welke materialen keukenblad kies je?

Het is de belangrijkste (en tevens moeilijkste) vraag die je jezelf kunt stellen bij de aanschaf van een keukenblad op maat. Voor welk materiaal kies je? De keuze die je maakt heeft niet alleen impact op de uitstraling van je keuken in het algemeen, maar ook het gebruiksgemak ervan. Want niet iedere materiaalsoort is even onderhoudsvrij.

Bij de Aanrechtbladen Specialist kan je uit vele soorten materialen voor een keukenblad kiezen. De keuze is ruim. Denk hierbij aan keukenblad materiaalsoorten als een keramiek keukenblad en een composiet aanrechtblad.

Een keukenblad op maat gemaakt

Heb je je hart verloren aan een bepaald materiaal? Dan is het tijd voor de volgende stap. Het bepalen van hoe het keukenblad er verder uit moet komen te zien. Dit is uiteraard volledig afhankelijk van de afmetingen die je voor ogen hebt. Zowel de lengte- als breedtemaat, maar ook de dikte van het aanrechtblad wordt meegenomen.

In veel gevallen kun je uit de voeten met standaardafmetingen, maar ook voor afwijkende formaten ben je bij een specialist als de Aanrechtbladen Specialist op de juiste plek. We helpen je graag met een keukenblad op maat. Op die manier past jouw keukenblad altijd bij jouw keuken en wensen.

Extra aandachtspunten voor je checklist

Wanneer je keuze hebt gemaakt op het gebied van materiaal en afmetingen, zijn er nog een aantal extra’s om rekening mee te houden. Zet ze op je checklist.

  • Heb je al bedacht waar het spoel- en kookdeel geplaatst mag worden?
  • Wil je graag de afzuigkap boven het fornuis hangen of juist in het blad verwerken?
  • Zijn er extra handigheidjes die je toe wilt voegen aan je keuken? Zoals een kokend waterkraan of een uitklapbaar gedeelte voor extra werkruimte?

Als je meer vragen hebt over een keukenblad op maat, neem dan contact op met de Aanrechtbladen Specialist of kom langs in onze showroom. Wij helpen je graag verder.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *