T. 06 16125699 II info@aanrechtbladenspecialist.nl adres:

T. 06 16125699 II info@aanrechtbladenspecialist.nl

Mulderspark 14, 9351 NR, Leek

cropped Logo DZK werkbladen Aanrechtbladen specialist

Wat kost een aanrechtblad per vierkante meter?

Als je een nieuwe keuken overweegt, is een van de belangrijkste beslissingen die je moet maken de keuze voor een aanrechtblad. Er zijn talloze materialen beschikbaar, van graniet tot composiet en keramiek, en de prijzen variëren sterk. Maar hoeveel kost een aanrechtblad nu eigenlijk per vierkante meter? In dit blogartikel verteld De Aanrechtbladen Specialist de prijs voor iedere soort aanrechtblad per vierkante meter.

Waar hangen de kosten van een aanrechtblad van af?

De kosten van een aanrechtblad hangen af van verschillende factoren, waaronder het materiaal, de grootte van het blad, de dikte en de afwerking. Over het algemeen zijn de volgende prijzen echter realistisch:

aanrechtblad kopen bij Aanrechtbladen Specalist voor een composiet keukenblad op maat - prijs aanrechtblad per vierkante meter

  • Keramiek: €50 tot €150 per vierkante meter
  • Composiet: €80 tot €300 per vierkante meter
  • Natursteen (bijv. graniet): €100 tot €500 per vierkante meter
  • Staal: €200 tot €600 per vierkante meter
  • Hout: €150 tot €400 per vierkante meter

Het is belangrijk om te realiseren dat deze prijzen slechts indicatief zijn en kunnen variëren op basis van de grootte van het aanrechtblad, de dikte en de specifieke materialen. Bovendien kunnen er extra kosten zijn voor de installatie en eventuele afwerking, dus het is belangrijk om te onderzoeken of er nog andere kosten zijn die niet zijn meegenomen in deze prijzen.

Populaire soorten aanrechtbladen

Keramiek is over het algemeen het goedkoopste materiaal voor aanrechtbladen, met prijzen die variëren van €50 tot €150 per vierkante meter. Het is sterk, duurzaam en verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen, wat het een populaire keuze maakt voor veel keukens.

Composiet is ook een populaire keuze, en heeft prijzen die variëren van €80 tot €300 per vierkante meter. Composiet is sterk, slijtvast en bestand tegen vocht, wat het een ideale keuze maakt voor drukke keukens. Bovendien is composiet verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, wat het tot een veelzijdige keuze maakt voor werkbladen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *