T. 06 16125699 II info@aanrechtbladenspecialist.nl adres:

T. 06 16125699 II info@aanrechtbladenspecialist.nl

Mulderspark 14, 9351 NR, Leek

cropped Logo DZK werkbladen Aanrechtbladen specialist

Waarom kiezen voor een Silestone composiet keukenblad?

Een Silestone composiet keukenblad is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een hoogwaardig, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden keukenblad. Silestone is een merk van composietsteen dat bestaat uit kwarts, een van de hardste materialen op aarde. In dit artikel bespreken we dan ook alle details van een Silestone composiet keukenblad en tot slot staan we stil waarom een Silestone composiet keukenblad wel of niet het beste keukenblad voor uw keuken is.

Wat is een Silestone composiet keukenblad?

silestone pearl jasmine

Silestone composiet keukenblad is samengesteld uit kunststof en natuursteen. Deze twee materiaal worden door een kunsthars gebonden waardoor er composiet ontstaat. Composiet is een materiaal met een hoge dichtheidsmatrix. Dit maakt het hard en bestendig. Hierdoor kunnen bacteriën en schadelijke stoffen niet in het materiaal doordringen. Ander kenmerk van composiet aanrechtblad zijn de stootvastheid en krasbestendigheid.

Silestone is een ideaal oppervlak voor keukens, keukenblad, badkamers, vloeren, vensterbanken, tafels en wandbekledingen. Bovendien is het verkrijgbaar in talloze kleurschakeringen die onnoemelijk veel decoratiemogelijkheden bieden: van een keukenwerkblad tot een meubelontwerp.

De voordelen van een Silestone composiet keukenblad

Een van de grootste voordelen van een Silestone composiet keukenblad is de duurzaamheid. Het materiaal is zeer hard en bestand tegen krassen, stoten en scheuren, waardoor het lang meegaat. Bovendien is het bestand tegen hoge temperaturen en zuren, waardoor het ideaal is voor de keuken. Dit maakt het ook zeer geschikt voor drukke huishoudens of professionele keukens. Daarnaast is een silestone keukenblad een niet-poreus materiaal, wat betekent dat het geen vloeistoffen of bacteriën opneemt. Dit maakt het zeer hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. U hoeft zich geen zorgen te maken dat vlekken of bacteriën zich in het materiaal nestelen.

Een multifunctioneel werkblad

Silestone is een compact materiaal dat bestendig is voor keuken werkbladen, outdoor werkbladen en badkamer werkbladen. Naast de waterbestendige functie van dit materiaal is het ook extreem krasbestendig en gemakkelijk in onderhoud. Het materiaal is namelijk bestand tegen vlekken en verkleuring, waardoor het er lang als nieuw blijft uitzien. Als er toch vlekken op het oppervlak komen, kunnen deze gemakkelijk worden verwijderd met een mild schoonmaakmiddel en een vochtige doek.

Silestone composiet keukenblad op maat

Een Silestone keukenblad is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, afwerkingen en patronen, waardoor het gemakkelijk is om een stijl te vinden die bij uw keuken past. Het materiaal heeft ook een luxe uitstraling die de uitstraling van uw keuken kan verbeteren. U kunt kiezen voor een uniforme, effen kleur of een patroon dat lijkt op natuursteen zoals marmer of graniet. Wilt u meer weten over een Silestone composiet keukenblad op maat? Neem dan contact op met De Aanrechtbladen Specialist om uw wensen te bespreken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *